Tillstånd från IVO

Kraft Assistans AB har 20130729 beviljats tillstånd att bedriva personlig assistans.

Från den 1 januari 2011 krävs det tillstånd från Socialstyrelsen (Nu kallat IVO) för att få bedriva verksamhet inom personlig assistans. Detta är en följd av ändringar i LSS – Lagen om Stöd och Service till vissa funktionshindrade, som innebär att det ställs höga krav på all verksamhet som arbetar med personlig assistans.

Det har varit en lång väntetid för Kraft Assistans AB på beslut från Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO) detta på grund av det stora antalet ansökningar runt om i landet. Tillståndet är beviset på att Kraft Assistans AB jobbar på ett korrekt sätt och hela tiden strävar efter att utveckla verksamheten tillsammans med dig som kund och assistent.

Tillstånd

Kraft Assistans

Vår organisation bygger på ett nära samarbete med dig som kund. Kraft Assistans är verksamt över hela Sverige. Organisation bygger på att det är du som kund som står i fokus. Vår personal finns till för dig och gör alltid sitt bästa för att tillgodose dina behov och önskemål.

Tillstånd och avtal

Kraft Assistans AB är ansluten till arbetsgivarorganisationen KFO och vi har kollektivavtal med kommunal samt tillstånd att bedriva personlig assistans från inspektionen för vård och omsorg IVO.

För mer information:

KFO

IVO

Kontakt

Kraft Assistans AB

Besöksadress:
Skäpplandsgatan 1C
703 46 Örebro

Postadress:

Kraft Assistans AB
Box 22060
702 03 Örebro

Telefon & mail:

070-566 97 78
019-296 300

E-post: thomas.sandberg@kraftassistans.se

Copyright © 2014 Kraft Assistans