Varför välja oss?

Vi på Kraft Assistans vill alltid tillhandahålla en skräddarsydd helhetslösning för varje kunds unika behov och önskemål. Vi sköter allting kring din personliga assistans från första dagen, så att allting går så smidigt som möjligt och att du kan känna dig trygg. Dina kontakter på Kraft Assistans:

Kundansvarig

Din kundansvarige är din huvudkontakt på Kraft Assistans. Denna person hjälper dig med alla dina frågor gällande din assistans eller ekonomin kring din assistans.

Jurist

Din jurist kommer alltid att finnas där vid varje utredning och möte och du kan känna dig trygg i att han eller hon kommer att handlägga ditt ärende från början till slut. Oavsett arbetsinsatsen så är den alltid kostnadsfri för dig!

Löneadministratör

Ansvarar för att alla löneutbetalningar fungerar som det skall. Löneadministratören är också den som tillsammans med dig ansvarar för schemaläggning och att tidrapportering fungerar.

Det är DU som bestämmer

Vid uppstarten av din assistans gör vi tillsammans en genomförandeplan på hur din assistans skall fungera med hänsyn till ditt beviljade beslut och dina egna önskemål och hur du vill att vi under den fortsatta assistansen håller kontakt med varandra.

Ledstjärna

Vår Ledstjärna lyser starkt av kraften från vår gemensamma värdegrund; Ansvar – Kreativitet – Respekt – Tydlighet, detta givetvis med dig som kund i centrum.

Utbildningar

Utbildning av dina assistenter sker alltid i samråd med dig som kund och skräddarsys utifrån dina särskilda behov

Vill du ha mer information eller boka ett möte?
Vi på Kraft Assistans svarar gärna på alla frågor och hjälper till att förse er med den bästa assistansen utifrån specifika behov.

Kraft Assistans

Vår organisation bygger på ett nära samarbete med dig som kund. Kraft Assistans är verksamt över hela Sverige. Organisation bygger på att det är du som kund som står i fokus. Vår personal finns till för dig och gör alltid sitt bästa för att tillgodose dina behov och önskemål.

Tillstånd och avtal

Kraft Assistans AB är ansluten till arbetsgivarorganisationen KFO och vi har kollektivavtal med kommunal samt tillstånd att bedriva personlig assistans från inspektionen för vård och omsorg IVO.

För mer information:

KFO

IVO

Kontakt

Kraft Assistans AB

Besöksadress:
Skäpplandsgatan 1C
703 46 Örebro

Postadress:

Kraft Assistans AB
Box 22060
702 03 Örebro

Telefon & mail:

070-566 97 78
019-296 300

E-post: thomas.sandberg@kraftassistans.se

Copyright © 2014 Kraft Assistans